Πέρδικα - Εστιατόριο Λαγκαδάς

ΠΕΡΔΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΑΝΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διεύθυνση - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Διεύθυνση: ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ Τ.Κ. - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τ.Κ.: 57200
Περιοχή - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Περιοχή: Θεσσαλονίκη Κατηγορία - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο: 2394025506 Fax - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Fax: 2394025506
Κινητό - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κινητό: 6977718800 E-mail - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ E-mail: sakisperdika91@yahoo.com
Υπεύθυνος - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Υπεύθυνος: ΣΑΝΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Σίγουρα κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί οι Θεσσαλονικείς που εδώ και 20 χρόνια οδηγούν μέχρι τη Χρυσαυγή Λαγκαδά για να φάνε στην Πέρδικα. Τα ηλιόλουστα κυριακάτικα μεσημέρια και το καλοκαίρι, κλείνουν τραπέζι στο φαρδύ πεζοδρόμιο της κεντρικής πλατείας. Για τα ψυχρά βράδια και τον χειμώνα μετακομίζουν στη μεγάλη, ευάερη και ευήλια αίθουσα. Στον χώρο, τα τραπεζομάντιλα, τα λευκά ναπερόν, τις πετσέτες, τα σερβίτσια… παντού, επικρατεί η καθαριότητα και η τάξη. Το εστιατόριο λειτουργεί από το 1...
Επισκέπτες: 9265

ΠΕΡΔΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΑΝΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΕΡΔΙΚΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΑΝΤΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σίγουρα κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί οι Θεσσαλονικείς που εδώ και 20 χρόνια οδηγούν μέχρι τη Χρυσαυγή Λαγκαδά για να φάνε στην Πέρδικα. Τα ηλιόλουστα κυριακάτικα μεσημέρια και το καλοκαίρι, κλείνουν τραπέζι στο φαρδύ πεζοδρόμιο της κεντρικής πλατείας. Για τα ψυχρά βράδια και τον χειμώνα μετακομίζουν στη μεγάλη, ευάερη και ευήλια αίθουσα. Στον χώρο, τα τραπεζομάντιλα, τα λευκά ναπερόν, τις πετσέτες, τα σερβίτσια… παντού, επικρατεί η καθαριότητα και η τάξη. Το εστιατόριο λειτουργεί από το 1991, τρία χρόνια όμως αργότερα, την κουζίνα του ανέλαβε ο γιος του ιδιοκτήτη και chef, Θανάσης Σταντσίδης. Η Πέρδικα προτείνει ποικιλία πιάτων ψητών και μαγειρευτών κρεατικών, πουλερικών και κυνηγιού που εναλλάσσονται με τις εποχές. Γεύσεις κλασικές αλλά και περισσότερο ευφάνταστες που δεν υπολείπονται γευστικής πρόκλησης. Διαχρονικό σουξέ εμφανίζει ο παραδοσιακός, Θρακιώτικος τζιγεροσαρμάς, το περασμένο σε σουβλάκι και γεμιστό με φέτα και θυμάρι, ψαρονέφρι, αλλά και το ελαφρύ πλην νοστιμότατο κοτόπουλο με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται τόσο στην αγάπη της οικογένειας για το ποιοτικό φαγητό όσο και στη φρεσκάδα, τη γευστική ομορφιά των υλικών. Στη δροσιά των λαχανικών, στη ζουμερή σάρκα των κρεατικών, στο σωστό δέσιμο της κάθε σάλτσας. Και βεβαίως, προς ευτυχία των οινόφιλων, υπάρχει μια μεγάλη και ενημερωμένη λίστα κρασιών, η οποία υποστηρίζεται από άψογη φύλαξη και επαγγελματικό σερβίρισμα.